Teks: Nazurah abdul rahim
Foto: Nazurah abdul rahim

 

Assalamualaikum kepada semua sahabat yang berkungjung ke teratak pondok maya saya, Terima kasih kerana berkunjung dan diharap weblog saya ini menepati sedikit info atau tips yang anda sedang cari.

 

IMG20150831210233

 

Kenali Siapa saya ?

Nama penuh saya adalah Nazurah abdul rahim dan Saya merupakan seorang yang memilih untuk “bekerja dari umah dengan kemudahan secara online” sejak dari tahun 2011 hingga sekarang 2015 ( sudah hampir 5 tahun)

“Hidup adalah pilihan bukan???”

Memilih untuk bekerja dari rumah demi memenuhi impian untuk bersama 3 putera dan 1 puteri seterusnya meninggalkan kerjaya terakhir selama hampir 14 tahun bersama syarikat swasta yang besar di malaysia (INTEL ) sebelum ini. Melalui weblog ini juga saya akan berkongsi apa sahaja dengan anda melalui pengalaman dan rencah kehidupan saya melalui fasa kehidupan sebagai ibu dan dalam masa yang sama menjalankan banyak urusan perniagaan hanya dari rumah.

Segala tips yang akan saya kongsikan mungkin dari pembacaan saya dan selebihnya adalah pengalaman dan ilmu saya sendiri. Bekerja dari rumah memberi saya banyak pelajaran baru setiap hari, LEARNING!

Sekali lagi terima kasih saya pada semua yang menyokong saya dan semoga apa yang bakal saya kongsikan akan memberi manfaat kepada anda semua.

SALAM KEJAYAAN UNTUK SEMUA.

Jiwa yang tenang datang dari kehidupan yang tenang”.

Do what you L.O.V.E!
Naz abdul
I Business from home I Entrepreneur idea I work from home I TH Tunecraft I
Whatsap : +601136106291

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *